top of page

Kontakt oss!

La oss starte planleggingen

+ 47 95 03 43 45

Nils Lauritssøns vei 32A,   0854 Oslo

Request a quote

Ta kontakt med oss

Takk for at du tok kontakt!

Frequently Asked Questions

 • Hva er en FAQ-seksjon?
  En FAQ-seksjon kan brukes til å raskt svare på vanlige spørsmål om virksomheten din som «Hvor frakter dere til?», «Hva er åpningstidene deres?», eller «Hvordan kan jeg bestille en tjeneste?».
 • Hvorfor er vanlige spørsmål viktig?
  Vanlige spørsmål er en fin måte å hjelpe besøkende med å finne raske svar på vanlige spørsmål om bedriften din, og skape en bedre navigasjonsopplevelse.
 • Hvor kan jeg legge til vanlige spørsmål?
  Vanlige spørsmål kan legges til på hvilken som helst side på nettstedet ditt eller i Wix-mobilappen din, slik at medlemmer har tilgang mens de er på farten.
 • Hvordan legger jeg til et nytt spørsmål og svar?
  For å legge til et nytt FAQ kan du følge disse trinnene: 1. Administrer vanlige spørsmål fra nettstedets dashbord eller i redigeringsverktøyet 2. Legg til et nytt spørsmål og svar 3. Tilordne vanlige spørsmål til en kategori 4. Lagre og publiser. Du kan alltid komme tilbake og redigere vanlige spørsmål.
 • Kan jeg sette inn et bilde, en video eller GIF i vanlige spørsmål?
  Ja. Følg disse trinnene for å legge til media: 1. Administrer vanlige spørsmål fra nettstedets dashbord eller i redigeringsverktøyet 2. Opprett en ny FAQ eller rediger en eksisterende 3. Klikk på video-, bilde- eller GIF-ikonet fra svartekstboksen 4. Legg til medier fra biblioteket og lagre.
 • Hvordan redigerer eller fjerner jeg tittelen «Vanlige spørsmål»?
  Du kan redigere tittelen fra fanen FAQ-«innstillinger» i redigeringsverktøyet. For å fjerne tittelen fra mobilappen din kan du gå til «Nettsted og app»-fanen i Owner app og tilpasse.
bottom of page