Middag / kokk hjem
Abracadabramat kan tilberede middag hjemme hos deg, og servere deg og dine gjester. Priser fra 595,- (min. 20 kuverter). Alt avhengig av ønsket meny og antall gjester. Vi tilbereder det du måtte ønske. Abracadabramats forslag til en hyggelig 3/4/5-retters er som følger:
FORRETT
-
Bloody Mary-suppe (kan serveres med vodka-shot)
-
Kremet hummersuppe med norske reker
-
Bakt ananas med chili, normanna og spekeskinke på grønn salat
-
Blomkål-panna cotta med laksetartar og snøball
-
Røkelaks med pepperotkrem, eple, selleri og ristet rugbrød
-
Mini quiche med f eks røkelaks ved siden av og en liten salat
-
Mini quiche med brie, karamellisert løk og urter
-
Lun chevre på toast med salat
-
Salat med andeconfit eller andebryst m reddik, gulrot, aprikoser, granateple, valnøtter, fetaost, mynte, koriander og en yougertdressing
-
Salat av grønne bønner, ristede mandler, tranebær, høvlet tynne skiver av en hard ost og honningvinaigrette
HOVEDRETT
-
Rosastekt andebryst med blomkålpuré, brekkbønner og appelsinsaus
-
Lammefilet servert med ovnsbakte rosmarinpoteter, rosmarinsky og gulrotpuré med ingefær
-
Lammefilet med ratatoille og fløtestuede poteter
-
Helstekt indrefilet av okse, servert med krydderkokt pære, rødvinsreduksjon, fløtestuede poter, og ovnsbakte grønnsaker
-
Kyllingbryst med serranoskinke, fylt paprika og squashtårn servert med en skarp, kald creme fraiche-saus med parmesan og hvitløk
-
Beuf Bourginon – fransk krydret oksegryte med smak av rødvin, tomat og provencekrydder. Servert med røff potetmos
-
Indrefilet av okse servert som Tournedos (med et magebelte av bacon), ovnsbakte grønnsaker og røff potetmos med blomkål, hvitløk og muskat, samt karamellisert fløtesaus
-
Svinefilet stekt med spekeskinke, servert med polenta, brekkbønner og paprikasaus
-
Saltimbocca med blomkålpuré og smørdampet grønnkål
-
Bouillabaisse (fransk tomatisert fiskesuppe/gryte med smak av appelsin) (Kan også serveres som forrett)
-
Torsk med balsamicotomater, spinat og brune linser
-
Vegetar: Lasagne med spinat og fetaost
-
Vegetar: Spicy vegetargryte med kikerter og kokosmelk
-
Vegetar: Tabouleh med halomiost
-
Vegetar: Quiche med spinat, soltørket tomat og ost
-
Vegetar: Vegetarburger med salat
OST/DESSERT
-
Tre oster med fikenbrød eller fikenmarmelade,
-
Pepperkaker med blåmuggost
-
Salat med ruccola, pære, blåmuggost, valnøtter og honningvinaigrette
-
Appelsincarpaccio med hasselnøttsirup
-
Panna Cotta med jordbærsaus
-
Abracadabras eplecrumble med vanilje og hvit geitostsaus
-
Brownies med is og lune skogsbær
-
Mørk sjokolademousse toppet med Pernod-marinerte skogsbær
I tillegg kan vi legge inn en 2. hovedrett slik at det blir både fisk og kjøtt, og/eller en hvilerett (for eksempel einebær eller lauvbærsorbé).
Utgangspris Nok 595,- per pers.
Kokk på plass Nok 2500,-
Alle priser er eks. 25% MVA