top of page
eivind.jpg

Middag / kokk hjem

Abracadabramat kan tilberede middag hjemme hos deg, og servere deg og dine gjester. Priser fra 595,- (min. 20 kuverter). Alt avhengig av ønsket meny og antall gjester. Vi tilbereder det du måtte ønske. Abracadabramats forslag til en hyggelig 3/4/5-retters er som følger:

image003.jpg

FORRETT

  • Bloody Mary-suppe (kan serveres med vodka-shot)

  • Kremet hummersuppe med norske reker

  • Bakt ananas med chili, normanna og spekeskinke på grønn salat

  • Blomkål-panna cotta med laksetartar og snøball

  • Røkelaks med pepperotkrem, eple, selleri og ristet rugbrød

  • Mini quiche med f eks røkelaks ved siden av og en liten salat

  • Mini quiche med brie, karamellisert løk og urter

  • Lun chevre på toast med salat

  • Salat med andeconfit eller andebryst m reddik, gulrot, aprikoser, granateple, valnøtter, fetaost, mynte, koriander og en yougertdressing

  • Salat av grønne bønner, ristede mandler, tranebær, høvlet tynne skiver av en hard ost og honningvinaigrette
     

 

HOVEDRETT

  • Rosastekt andebryst med blomkålpuré, brekkbønner og appelsinsaus

  • Lammefilet servert med ovnsbakte rosmarinpoteter, rosmarinsky og gulrotpuré med ingefær

  • Lammefilet med ratatoille og fløtestuede poteter

  • Helstekt indrefilet av okse, servert med krydderkokt pære, rødvinsreduksjon, fløtestuede poter, og ovnsbakte grønnsaker

  • Kyllingbryst med serranoskinke, fylt paprika og squashtårn servert med en skarp, kald creme fraiche-saus med parmesan og hvitløk

  • Beuf Bourginon – fransk krydret oksegryte med smak av rødvin, tomat og provencekrydder. Servert med røff potetmos

  • Indrefilet av okse servert som Tournedos (med et magebelte av bacon), ovnsbakte grønnsaker og røff potetmos med blomkål, hvitløk og muskat, samt karamellisert fløtesaus

  • Svinefilet stekt med spekeskinke, servert med polenta, brekkbønner og paprikasaus

  • Saltimbocca med blomkålpuré og smørdampet grønnkål

  • Bouillabaisse (fransk tomatisert fiskesuppe/gryte med smak av appelsin) (Kan også serveres som forrett)

  • Torsk med balsamicotomater, spinat og brune linser

  • Vegetar: Lasagne med spinat og fetaost

  • Vegetar: Spicy vegetargryte med kikerter og kokosmelk

  • Vegetar: Tabouleh med halomiost

  • Vegetar: Quiche med spinat, soltørket tomat og ost

  • Vegetar: Vegetarburger med salat
     

 

OST/DESSERT

  • Tre oster med fikenbrød eller fikenmarmelade,

  • Pepperkaker med blåmuggost

  • Salat med ruccola, pære, blåmuggost, valnøtter og honningvinaigrette

  • Appelsincarpaccio med hasselnøttsirup

  • Panna Cotta med jordbærsaus

  • Abracadabras eplecrumble med vanilje og hvit geitostsaus

  • Brownies med is og lune skogsbær

  • Mørk sjokolademousse toppet med Pernod-marinerte skogsbær

 

 

I tillegg kan vi legge inn en 2. hovedrett slik at det blir både fisk og kjøtt, og/eller en hvilerett (for eksempel einebær eller lauvbærsorbé).

 

Utgangspris Nok 595,- per pers. 

Kokk på plass Nok 2500,-

 

Alle priser er eks. 25% MVA

bottom of page