Vintermeny
Mens vi venter på julekvelden..
Forretter:
-
Laksemousse med fiskeegg og dill, servert med rømmesaus og brød
-
Kremet hummersuppe med smak av anis
-
Bakt søtpotet og quinoasalat med ruccola og granateplevinegrette (vegetar)
-
Grov, rørt leverpostei servert med brød, mintgelé og tyttebær
-
Porsjonsquiche med pancetta, tranebær og spinat
-
Porsjonsquiche med røket laks og kremet ruccolasalat
Hovedretter:
-
Langtidsstekt svinenakke med enebær
-
Kalkunrullade med fiken og epler
-
Carré av hjort med krydderkokt pære
-
Ovnsbakt trio av torsk, sei og laks (fisk)
-
Nøttestek (hasselnøtter og kikerter) (vegetar)
Tilbehør:
-
Ovnsstekte grønnsaker, Aspargesbønner med ristede mandler, parmesan og sitron.
-
eller appelsinglasserte gulerøtter og apargesbønner
-
Saus: Rødvinsreduksjon, kremet soppsaus eller karamellisert fløtesaus
-
Poteter: Saltbake småpoteter, mandelpotet, hasselbackpoteter eller fløtegratinerte poteter.
Desserter:
-
Gammeldags karamellpudding servert med lettpisket krem
-
Panna cotta tilsmakt med lauvbærblad, servert med en mild nypesaus
-
Tilslørte multepiker med havrecrunch
-
Porsjonsterte med vaniljekrem og frisk frukt og bær
-
Sjokoladefondant med hjemmelaget jordbæris
-
Britisk Trifle (bløtkake med bær servert i kule glass)
Pris per pers ved minimum 20 kuverter, Nok 695,- eks MVA
​
Kokk, Nok 2500,-
​
Utkjøring innen ring 3, Nok 750,-