top of page
Frosne bær

Vintermeny

Mens vi venter på julekvelden..

Forretter:

  • Laksemousse med fiskeegg og dill, servert med rømmesaus og brød

  • Kremet hummersuppe med smak av anis

  • Bakt søtpotet og quinoasalat med ruccola og granateplevinegrette (vegetar)

  • Grov, rørt leverpostei servert med brød, mintgelé og tyttebær

  • Porsjonsquiche med pancetta, tranebær og spinat

  • Porsjonsquiche med røket laks og kremet ruccolasalat


Hovedretter:

  • Langtidsstekt svinenakke med enebær

  • Kalkunrullade med fiken og epler

  • Carré av hjort med krydderkokt pære

  • Ovnsbakt trio av torsk, sei og laks (fisk)

  • Nøttestek (hasselnøtter og kikerter) (vegetar)


Tilbehør:

  • Ovnsstekte grønnsaker, Aspargesbønner med ristede mandler, parmesan og sitron.

  • eller appelsinglasserte gulerøtter og apargesbønner

  • Saus: Rødvinsreduksjon, kremet soppsaus eller karamellisert fløtesaus

  • Poteter: Saltbake småpoteter, mandelpotet, hasselbackpoteter eller fløtegratinerte poteter.


Desserter:

  • Gammeldags karamellpudding servert med lettpisket krem

  • Panna cotta tilsmakt med lauvbærblad, servert med en mild nypesaus

  • Tilslørte multepiker med havrecrunch

  • Porsjonsterte med vaniljekrem og frisk frukt og bær

  • Sjokoladefondant med hjemmelaget jordbæris

  • Britisk Trifle (bløtkake med bær servert i kule glass)


Pris per pers ved minimum 20 kuverter, Nok 695,- eks MVA

​

Kokk, Nok 2500,-

​

Utkjøring innen ring 3, Nok 750,-

bottom of page