top of page

Hvem er vi

Abracadabra. Spesiallaget mat hver eneste gang.

13.webp
Our Offerings

Hokos Pokus, Simsalabim, Abracadabra!

Abracadabramat er et personlig, lite foretak som gjerne tar del i forberedelsene dine. Vi kan komme med forslag til lokaler etc, men vårt spesialområde er selve maten, og her er det kunden som er sjef. Vi går gjerne mange runder med deg til vi sammen blir enige om en meny som passer dere. Vi holder til på Berg i Oslo.

Abracadabramat tilbyr «catering med kokk». Dette betyr at en kokk kommer hjem til deg eller til et leid lokale og tilbereder en på forhånd avtalt meny. Dette kan være alt fra en tre- til åtte-retters middag, til enkel tapas og fingermat, via hjemmebakte kaker og desserter. Drikke til maten står man for selv. Prisen inkluderer kokk, innkjøp av mat, forberedelser, ferdigstilling, tilberedelse og dandering på tallerken eller fat etter avtale. Deretter rydder vi opp på kjøkkenet og takker pent for oss.

Vi kan også stille med servitør(er) hvis det er behov for dette. Maten vår er generelt ganske enkel, på den måten at vi har fokus på gode smaker og presenterer den litt røft – mer slik man får det på gode, ujålete restauranter, men med en hjemmelaget vri. Hovedintensjonen er at maten skal smake hjemmelaget, slik jeg (Eivind) selv fikk maten servert hjemme hos venner i de årene jeg bodde i Frankrike og reiste rundt i Italia og Spania.

De fleste foretrekker noe med fisk eller skalldyr til forrett og kjøtt til hovedrett, derfor er hovedvekten av menyforslag satt sammen slik. Vi kan også lage alternativer og tryller gjerne frem en vegetarhovedrett om en av gjestene foretrekker det. Norsk geitost – både hvit og brun – kan være utgangspunkt for mye godt, og gode bær blir lett til fristende desserter.

Vi trenger i utgangspunktet et normalt utrustet kjøkken, helst med stekeovn, og plass til å legge opp maten. Har dere ikke det dere trenger av servise, glass og bestikk, kan vi være behjelpelige med å bestille dette. Vi i Abracadabramat er fleksible og vant til å ta ting på strak arm, og gjøre det aller beste ut fra forholdene.

Abracadabra Mat er et lite og personlig foretak der vi setter oss som mål at all mat skal være spesiallaget for deg og ditt arrangement. Vi er derfor avhengig av at du legger inn bestillingen en stund i forveien. Vi kan dessverre ikke levere «overtidsmat» dersom du blir sulten klokken 16 og forventer å kunne spise klokken 17 samme dag.

Vi kan derimot sette sammen en spennende pakke med enten møtemat eller overtidsmat om dette bestilles på forhånd. Enkelte ganger klarer vi dette på en dags varsel, men det beste er å være ute i god tid, og helst tre dager før

Bryllup og konfirmasjon

Vi tar gjerne del i forberedelsene dine og kan komme med forslag til lokaler i Oslo, selv om dette ikke er noe vi driver med. Vårt spesialområde er selve maten, og her er det kunden som er sjef. Vi går gjerne mange runder med deg til vi sammen blir enige om en meny som passer dere.

Walking Dinner

Hvorfor ikke prøve noe helt nytt?

Den nyeste trenden hos Abracadabramat er en ultrasosial middag. En slik ruslende buffetmiddag er perfekt for vernissager, teambuildinger og gjenforeningsfester. Passer utmerket for arrangementer der du ønsker at dine gjester får mulighet til å være mer sosiale enn ved tradisjonelle festmiddager, eller der du ønsker plass til flere gjester enn en sittende oppdekning tillater. Det effektive arrangementet.

17.png

Middag / kokk hjem

Abracadabramat kan tilberede middag hjemme hos deg, og servere deg og dine gjester. Priser fra 595,- (min. 20 kuverter). Alt avhengig av ønsket meny og antall gjester. Vi tilbereder det du måtte ønske

Our Services

Vi leverer mat du husker

Abracadabramat catering leverer uimotståelig mat til bedrifter og private i Oslo. Mangeretters middager, tapas, fingermat, sashimi, snitter, desserter, kaker m.m.

Kokkene våre tilbereder og våre servitører kan servere mat med kjærlighet til deg og dine der dere er. Fra 2 til 1000 gjester. All mat er hjemmelaget og vi tilpasser oss allergier og spesialdietter, alt fra kosher til glutenfritt. Bestill catering, få kokken hjem - hør med oss hvordan vi kan lage en meny dine gjester vil snakke om.

(For å unngå matsvinn og økonomisk tap, opererer vi med 72 timers avbestillingsfrist.)

Lunsj på jobben

Be om tilbud på en sunn og spennende lunsj basert på dine ønsker og behov, enten det er en enkel jobblunsj eller mat for en spesiell anledning.

Tapas

Tapas er variert og godt, og alle kan finne noe de liker. Vi setter også sammen andre typer buffeter, som italiensk eller asiatisk tapas. Hokus Pokus!

Julelunsjen

Julelunsj - et sammentreff av smaker og samvær, hvor duften av nybakt julebrød blander seg med krydret gløgg og hjertelig latter. Det er øyeblikket da kolleger og venner samles rundt et velduftende bord, deler historier fra året som har gått, og skaper minner for fremtiden.

Fingermat

Fingermat er en sosial og uformell måte å traktere sine gjester på. Passer fint til større, uformelle selskaper. Vi setter sammen fingermat utfra kundens behov og ønsker. Pinchos, engelske finger sandwicher, lav karbo eller andre ønsker.

image005.jpg
5.webp
Our Team

Abracadabramat tilbyr «catering med kokk». Dette betyr at en kokk kommer hjem til deg eller til et leid lokale og tilbereder en på forhånd avtalt meny. Dette kan være alt fra en tre- til åtte-retters middag, til enkel tapas og fingermat, via hjemmebakte kaker og desserter. Drikke til maten står man for selv

Abracadabramat er et personlig, lite foretak som gjerne tar del i forberedelsene dine.

eivind2.jpg
bottom of page