top of page
10.jpg

Våre menyer

Her har vi listet opp noen eksempler på menyer vi har tilgjengelig. Ta kontakt med oss så tilpasser vi det til deres event.

4.webp

01

Fingermat

Fingermat er en sosial og uformell måte å traktere sine gjester på. Passer fint til større, uformelle selskaper. Vi setter sammen fingermat utfra kundens behov og ønsker. Pinchos, engelske finger sandwicher, lav karbo eller andre ønsker.

Se her

02

Middag / kokk hjem

Abracadabramat kan tilberede middag hjemme hos deg, og servere deg og dine gjester. Priser fra 595,- (min. 20 kuverter). Alt avhengig av ønsket meny og antall gjester. Vi tilbereder det du måtte ønske.

Se forslag her

En mann som tilbereder en salat
1.webp

03

Tapas

Tapas er variert og godt, og alle kan finne noe de liker. Vi setter også sammen andre typer buffeter, som italiensk eller asiatisk tapas. Hokus Pokus!

Se her!

04

Vintermeny

... mens vi venter på julenissen!

Det er mange gode anledninger til å spise deilig mat på vinteren og opp mot jul. Vi har satt sammen en deilig meny.

Se her

18.png

05

13.webp

Walking Dinner

Den nyeste trenden hos Abracadabramat er en ultrasosial middag. En slik ruslende buffetmiddag er perfekt for vernissager, teambuildinger og gjenforeningsfester. Passer utmerket for arrangementer der du ønsker at dine gjester får mulighet til å være mer sosiale enn ved tradisjonelle festmiddager, eller der du ønsker plass til flere gjester enn en sittende oppdekning tillater. Det effektive arrangementet.

Se her

06

Filmsett

Eivind har bl.a. bakgrunn fra film, TV og reklame, og vi har god erfaring med å levere catering til filmsett – enten det nå gjelder lunsj eller middag, eller begge deler. Han har selv erfart hvor viktig det er med god og næringsrik føde for å holde moralen oppe i en ofte stresset innspillingssituasjon. Vi runder av til en hyggelig sum, avhengig av budsjett og hvordan dere ser dette løst for dere.

Se her

ukrainsk.jpg
14.webp

07

Brylllup og konfirmasjon

Vi tar gjerne del i forberedelsene dine og kan komme med forslag til lokaler i Oslo, selv om dette ikke er noe vi driver med. Vårt spesialområde er selve maten, og her er det kunden som er sjef. Vi går gjerne mange runder med deg til vi sammen blir enige om en meny som passer dere.

Se her

08

Lunsj

Be om tilbud på en sunn og spennende lunsj basert på dine ønsker og behov, enten det er en enkel jobblunsj eller mat for en spesiell anledning.

Se her

15.webp
16.webp

09

Kaker

Vi leverer gode hjemmelagde kaker!

Se her

bottom of page